به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بابلسر، در این جلسه باقرزاده با اشاره به وجود معضلات عدیده اجتماعی، بهداشتی و زیست محیطی پسماند در بابلسر و حتی استان مازندران و لزوم اهتمام جدی دستگاه های متولی و مدیریت های اجرایی پسماندها بر حل اجرایی چالش های موجود تاکید کرد وگفت: ضرورت دارد مشکلات دقیق و نقاط ضعف حوزه پسماند در جلسات کارگروه مطرح و تصمیمات و مصوبات قابل اجرا و عملیاتی در راستای رفع این معضلات اتخاذ و اعلام شود.
باقرزاده ادامه داد: طرح مطالعات جامع مدیریت پسماند بدلیل نبود اعتبار و عدم توانایی در کارگروه شهرستان یا استان نسبت به اختصاص بودجه اجرایی نشده و یا به سخت پیش می رود.
در ادامه دکتر موسوی، به بیان توضیحات در راستای دستور کار جلسه گزارشی در خصوص نحوه مدیریت پسماندهای و راهکارهای پیشنهادی در خصوص مدیریت پسماندهای شهری که در استانداری مازندران برگزار شد ارائه دادند :خوشبختانه استان های شمالی در قانون توسعه چهارم کشور برای سه استان شمالی کشور و هدفمند کردن مدیریت پسماند را در اولویت اول قرار دادند اما از سال 90 تا در حال حاضر نسبت به معزل پسماند از طرف کارگروه استان هیچ اقدام قانونی انجام ننگرفته است، و این به دلیل اینکه یک تیم قوی جهت رفع مدیریت پسماند تشکیل نشده است.
دکتر رشیدی استاد دانشگاه مازندران در این جلسه کارگروه پسماند، نیز به بیان توضیحات فنی و اجرایی لازم درخصوص نحوه مدیریت پسماندهای جامد شهری، روش استفاده از واحدهای کمپوست در نیروگاه های زباله سوز پرداخت.
در ادامه دکتر رشیدی در گزارشی جداگانه ، وضعیت طرح جمع آوری و دفن پسماندهای جامد استان مازندران و سایت موجود دفن زباله ها و مشکلات و مسائل مربوطه را مطرح کردند.